Sunday, 27 February 2011

hyep see more!!!...
hyep
klau nak bekenalan add saye kat fb~NUREEN SHAKIRAH HAFENDI!!
0k..........................
pis
||||||||||||_)#($(%(###)@T#_$!@@@@#$$(5$6263482484---==--------------------------------------------------==============================================================

Friday, 25 February 2011

my blog

This is my blog pleazss see!! =)
S0RY NOT C0MPLETE


My Biodata=
NAMA:Nurin Shakirah Bt Hafendi
UMUR:11 Tah0n
KELAS..SEKOLAH RENDAH:5 Baiduri
SEKOLAH:S.K.T.P.W
C0MING S00N SEKOLAH MENENGAH:S.M.K.T.P.I
TARIKH LAHIR:27.12.2000
TEMPAT LAHIR:Segamat
N.TEL:Secret...klau nak tahu hantar mesej kat fb ~Nureen Shakirah Hafendi
MINUMAN KEGEMARAN:Fresh 0ren..Milo ais..7Up..100 plus......byk lagi yg Beztttt
MAKANAN KEGEMARAN:Asam pedas...Nasi ayam...Chiken Chop....Stembout...yg sedap 0k...
ALAMAT:Secret...Juzt Simple...PUTERI WANGSE...PUTERI PARK....
NAMA AYAH:Hafendi B. HJ Junid
NAMA MAMA:Haslina BT 0thman

C0P:=)

T.TANGAN:|||||||||||+___===!!!!! hehhehe hentam!!!

Best Fren N not Best fren..!=) =( ^^*

a Little simbling

Gred saye..!

Hye~sume~....gred kite x bape ter0k la sgt...!dpt ~ dpt 1 A 1 B 3 C hehhe...~ BM pemahaman~75% (B) BM penulisan~83% (A) BI 1 N 2~53 %(C) MATHEMATIC 1 N 2~54% (C) SAINS~50%(C) Huh yg paling tr0k SAINS 2 trok BI 3 trok MATHEMATIC ^^' Dpt N.15 kalah ..! sbb dax kat KLS 5 BAIDURI pandai2xpe la p'tengahan cube lagi..!kene byk membaca lagi0k.....!usaha tangga kejayaan 0k lah bye...!

cute x ..?

cute x ..?
nie saye paling minat dalam ik2

Geram............!

Hye As'salam hye skali lagisambung cite saye....!Kat sekolah ade mcm pertandingan buat Buku Idea 0r Buku scrap ...!group saye sume mengarah kan saye beli wallpaper semue la kilat2 byk saye kene buat pas2 yg jadi K.group bkn saye 0rg lain perhhhhhhhhhhhhh....! x aci beb...!die mengarah kan 0rg cam nie http://www.emocutez.com NUREEN BELI WALLPAPER BUAT SUME....!eeeeeerrrrr menyampah nyerk nak nangis aqhttp://www.emocutez.comt'kejut aq...!jahat tul...!aq arap die dpt pengajar...! asik asik aq kene buli je..!http://www.emocutez.comaduiyai...! satu lagi cute kene buli jagak...!aq nie asik kene buli je..http://www.emocutez.comad0h...!nie cite pasal TUNAS PUTERI...!ade mcm pertandingan masak2diorang pilih manggi tuk masak...!AZNI die kene bawak maggi time nak balik die bagi tau mak die kata esk kene balik kpg die t'lupe pas2 sdap2 je srh aq bawak maggi 5 pek....!geram ....!rase nak r0tan je diehttp://www.emocutez.comhhahhahhaha~ da aq kene bawak mangkuk hiasan sume aq bawak kecuali hiasan ur....!nasib baik kumpulan aq 3 0rg je dtg x jadi nak wat kumpulan aq mas0k kumpulan lain kuang ajar k0rang buli aq...! haaaaaaaaaaaaaaaaaaabiz aq sakit ati aq...! x patut bet0ltapi x pe la 0k...!reda...http://www.emocutez.com...! aq nak tumbuk bdax yg buli aq tunureen teruk ke..?klau terus erm~xpi nureen kene ceria0k lah bye...!

GERAM BENCI ngan DIE

HYE ,,,saye geram ngan sorg bdax nie mentang2 die femes die nak blagak.... bagi Nurein~ die nama cam perempuan , pakai spec , pas2 x suke org kata 'hey you I sdah follow you , follow blek k'but die yg ckp cam tu kata orgggg..! DIE LELAKI,MY ENEMY OKK...! belagak nye die ...mase kat chat grup kumpulan die kata as'salam saye x prasan die ckp assalam pas2 last2 minit baru saye jawab cam nie 'HEY SORY SBB JAWAB WASSALAM LAMBAT YE'die x jawab XPE KE OK KE N PELBAGAI NYE...~!die jep eeeeeeeeeeeeee GERAM NYYYYYEEE sabojelah...!geram gile ngan die blog die bkn cantik sgt pon TAIKKKKKblog buuuu but die femes dari segi pe ntah errr GERAMMMMMM,,,KLAH dah xde ape lagi yg nk di cite kan ...! 1 je~ huruf dpn org yg saye benci tu ma_ ok...!klau korg tau sape jgn bagi tau sape2 tahu byeeee